صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

سیف الاسلام قذافی آزاد شده است

منابع تاکید کردند که سیف الاسلام قذافی در اواسط ماه آوریل گذشته آزاد شده است.
کد خبر: ۶۰۳۸۹۳
| |
7209 بازدید
منابع تاکید کردند که سیف الاسلام قذافی در اواسط ماه آوریل گذشته آزاد شده است.

به گزارش ایسنا، منابع در مصاحبه با شبکه المیادین تصریح کردند که وزیر دادگستری لیبی تاکید نموده است که شروط قانون عفو عمومی بر سیف الاسلام قذافی، پسر معمر قذافی، دیکتاتور سابق لیبی اجرا شده است.

طبق اسنادی که شبکه المیادین به دست آورده است وزیر دادگستری لیبی در ماه آوریل گذشته دستوری را به فرمانده گردان حفاظت از سیف الاسلام قذافی جهت آزادی وی فرستاد.

سیف الاسلام قذافی که از وی به عنوان جانشین پدرش یاد می‌شد، نقش موثری در سرکوب شورش‌های مردمی سال 2011 لیبی داشت که هزاران کشته برجای گذاشت.

قانون عفو عمومی که سال گذشته پارلمان لیبی آن را تصویب کرد، تمامی زندانیان سیاسی از جمله سیف الاسلام قذافی را مادامی که درباره آنها حکمی صادر نشده باشد شامل می‌شود.

وکلای مدافع سیف الاسلام قذافی اعلام کرده بودند که از دادگاه جنایی بین المللی نیز خواهند خواست تا پیگیری پرونده وی را متوقف کند، چراکه در لیبی علیه او اقدامات قضایی انجام شده و یک شخص را نمی‌توان در یک پرونده دو بار محاکمه کرد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟