صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

شکایت باشگاه پرسپولیس از رضائیان

کد خبر: ۶۰۱۷۱۸
| |
4047 بازدید

اکبر طاهری وعده داد تا باشگاه پرسپولیس از رضائیان شکایت خواهد کرد.
به گزارش تابناک ورزشی، هواداران عصبانی پرسپولیس بابت نقل و انتقالات و جدایی مهدی طارمی و رامین رضاییان سرپرست این باشگاه را مجبور به صحبت در این باره کردند. طاهری با حضور در جمع هواداران در ابتدا از آنها خواست تا از عکس العمل های احساسی خودداری نکنند و نگذارند یک عده هوادار رقیب با رخنه در میان آنها، آنها را مجبور به عکس العمل احساسی کنند.
طاهری در ادامه درباره جدایی طارمی و اینکه چرا او به باشگاه آمد و در نهایت راهی ترکیه شد گفت: او به باشگاه آمد و صحبت های مان را کردیم و بعد گفت برای استراحت می روم و اینکه چه اتفاقی افتاد با آن تیم قرارداد بست به خودش مرتبط است و ما نهایت کاری که می توانستیم کردیم و او اعلام کرد برای استراحت می رود.
وی در مورد رامین رضاییان نیز گفت: او با ما قرارداد دارد. شما (هواداران) در جریان ماجرا و بندهای قرارداد نیستید اما ما از او شکایت خواهیم کرد.
طاهری در پایان در واکنش به این سوال که چرا نتوانستند با کاوه رضایی به توافق برسند گفت: او خواسته هایی داشت که در نهایت به درد ما نمی خورد.



مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟