صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نجات کوهنورد آلمانی پس از سقوط از بام ایران

رئیس جمعیت هلال احمر آمل از سقوط یک کوهنورد آلمانی در مسیر صعود به قله دماوند خبر داد
کد خبر: ۶۰۱۲۹۳
| |
3066 بازدید
رئیس جمعیت هلال احمر آمل از سقوط یک کوهنورد آلمانی در مسیر صعود به قله دماوند خبر داد و گفت که تیم امداد و نجات کوهستان این جمعیت عصر دوشنبه برای نجات کوهنورد به منطقه اعزام شد.

به گزارش ایرنا، جمشید نیکزاد دوشنبه شب افزود: این کوهنورد 60 ساله آلمانی به همراه دیگر هموطنانش با همراهی یک راهنمای محلی در ارتفاع چهار هزار و 700 متری قله دماوند و زیر آبشار یخی قله به پایین سقوط کرد.

وی ادامه داد : با تماس همراهان این کوهنورد به جمعیت هلال احمر آمل ، تیم تخصصی امداد کوهستان جمعیت مستقر در پایگاه پلور برای کمک به این کوهنورد ناکام و همراهان او اعزام شدند.

رئیس جمعیت هلال احمر آمل گفت : ماموران تیم هلال احمر موفق شدند این کوهنورد آلمانی را که دچار شکستگی دست و پا شده است نجات دهند.

وی افزود : صعب العبور بودن مسیر دسترسی به قله دماوند کار انتقال این کوهنورد آلمانی را دچار مشکل کرده بود ، اما تیم هلال احمر موفق شد او را به پایین قله انتقال داده و به وسیله آمبولانس به مرکز درمانی برسانند.

او ادامه داد : در عین حال گزارش هایی دریافت کردیم که دو توریست کوهنورد هم همانند دیگر افرادی که علاقمند به صعود به قله دماوند بودند بدون هماهنگی و استعلام از مسئولان بخش لاریجان و آمل و نیز همراه داشتن راهنمای محلی اقدام به صعود کردند که دچار مشکل شده اند.
هفته گذشته جسد کوهنورد بندرعباسی پس از 28 روز مفقود شدن در مسیرصعود به قله دماوند پیدا و تحویل خانواده او شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟