صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ممنوعیت احداث ساختمان‌ ۱۲ طبقه در تهران

کد خبر: ۶۰۱۲۰۶
| |
9146 بازدید
|
۱
معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: بر اساس آخرین مصوبه شورای عالی شهرسازی و معماری در رابطه با بلندمرتبه سازی، تا تصویب ضوابط بلندمرتبه‌سازی، احداث ساختمان‌های ۱۲ طبقه و بیشتر در شهر تهران ممنوع است.

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، پیروز حناچی درباره آخرین وضعیت مجوز ساخت برج‌های دوقلو اظهار کرد: موضوع ساخت برج‌های دوقلو در کمیته فنی شورای عالی شهرسازی و معماری در دستور کار و در دست بررسی است و هنوز نظر کمیته فنی اعلام نشده است. این کمیته هفته‌ای دو جلسه برگزار می‌کند و در حال حاضر یکی از دستورات آن مربوط به برج‌های دوقلو است.

وی تأکید کرد: احداث ساختمان‌های 12 طبقه و بیشتر در شهر تهران ممنوع است؛ چرا که از این ظرفیت بیش از حد و نابجا استفاده شده است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۷
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۴۳ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۷
الان ؟! نوشدارو پس از مرگ سهراب ؟
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟