صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

موفقیت « نیروهای دموکراتیک کرد سوریه» در ورودی غربی منبج

«نیروهای دموکراتیک سوریه» موفق شدند راه ورودی در غرب شهر منبج را در کنترل بگیرند و خود را برای ورود به شهر و رسیدن به بیمارستان آماده کنند.
کد خبر: ۵۹۹۱۳۹
| |
2069 بازدید

به گزارش فارس گروه موسوم به «نیروهای دموکراتیک سوریه» در محور غربی شهر «منبج» توانستند با شکستن خطوط دفاعی تروریست‌ها، مواضع خود را در ورودی غربی این شهر تثبیت کنند.

عناصر تروریستی داعش پس از این که نتوانستند در مقابل حملات نیروهای دموکراتیک مقاومت کنند در نهایت از میدان «الکتاب» عقب‌نشینی کرده و متحمل تلفات زیادی شدند.

به گزارش بین‌الملل فارس، همزمان با تثبیت مواضع نیروهای دموکراتیک در محور غربی منبج، عناصر داعش تلاش کردند چندین خودروی انتحاری را در نزدیکی این نیروها منفجر کنند که با دخالت جنگنده‌های آمریکایی این حملات خنثی شد.

 

پس از آزادسازی میدان الکتاب، پیشروی به سوی بیمارستان منبج در دستور کار نیروهای دموکراتیک قرار گرفته است.

نیروهای دموکراتیک همچنین در تلاش هستند از محور غربی شهر منبج به سمت مناطق مرکزی شهر پیشروی کنند.

بنا بر این گزارش، در محور جنوبی نیز درگیری‌های سنگین در اطراف منطقه سیلوهای گندم همچنان ادامه دارد. جنگنده‌های ائتلاف غربی روز گذشته چندین بار این سیلوها را هدف قرار دادند وخسارت زیادی به آنان وارد شد.

پایگاه اصلی داعش در منبج هم در شبانه روز گذشته توسط جنگنده‌های آمریکایی هدف قرار گرفت و چندین تن از سرکرده‌های میدانی تروریست‌ها کشته شدند.

در محور شرقی نیز درگیرهای شدید در حد فاصل روستاهای «یاسطه و عین النخیل» گزارش شده است. این روستاها در 3 کیلومتری شهر منبج قرار دارند و در جریان آن 25 تن از  داعش کشته شدند.

موقعیت منبج در شمال سوریه و شمال شرق حلب

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟