صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

کمیته انضباطی برای فدراسیون پول در می آورد!

کد خبر: ۵۹۶۲۱۶
| |
2549 بازدید
مدیرعامل باشگاه مشهد (سیاه‌جامگان) بخاطر کاری که نکرده محروم شده و حالا واکنش نشان داده است !

به گزارش تابناک ورزشی،علی عباسی  درخصوص رای کمیته انضباطی مبنی بر محرومیت سه ماهه‌اش خاطرنشان کرد: واقعا این رای برایم جالب است اطلاعات آقایان آنقدر دقیق است که مدیرعامل باشگاه را اشتباه گرفتند! در آن زمان محمدرضا عباسی مدیرعامل باشگاه بود اما آقایان مرا محروم کردند. این حکم در حالی صادر شده که داور مسابقه محمدرضا عباسی را تهدید به مرگ کرد اما آقایان زورشان فقط به ما می‌رسد.
کمیته انضباطی منبع درآمدی برای فدراسیون و سازمان لیگ شده‌ است از یک طرف پول ما درمورد مسائل تبلیغات محیطی را نمی‌دهند و از طرف دیگر باشگاه را جریمه می‌کنند که اگر احیانا پولی هم آمد به خاطر این بدهی ها کسر شود. ما را 20 میلیون جریمه کردند، 10 میلیون در دیدار مقابل ملوان که نمی‌دانیم چه اتفاقی رخ داده ما در لیگ برتر باقی ماندیم و هواداران مان حق خوشحالی هم نداشتند در طرف مقابل ملوان که شیشه شکستند و باعث ایجاد اختلال شدند 5 میلیون جریمه شدند . مهدی رحمتی را محروم می‌کنند و می‌گویند او از چند بازی آینده محرومیتش اعمال می‌شود. 

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار