صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

کمیسیون حقوق بشر مانع از محاکمه افراد بی‌گناه شود

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، گفت: در شرایط کنونی فضای سیاسی حاکم در عربستان و نارضایتی های مردم در این کشور، آل سعود را به سمت بهانه تراشی و ایجاد دلایل واهی برای این حوادث کشانده، از این رو محاکمه افراد با این هدف است که عربستان به کشورهای دیگر بگوید که ایران عامل ناامنی و بی ثبات شدن این کشور است.
کد خبر: ۵۹۰۸۸۴
| |
5031 بازدید

حسین سبحانی نیا در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، با اشاره به انتقاد سازمان دیده بان حقوق بشر از محاکمه ۳۲ نفر در عربستان به اتهام جاسوسی برای ایران، گفت: قطعا این اظهارات و ادعاها هیچ مبنا و مدرک نداشته و این اقدام عربستان تنها در راستای تشدید سیاست ایران هراسی از سوی آل سعود است.

نماینده مردم نیشابور و فیروزه در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: عربستان همواره ثابت کرده که هیچ وقت به قوانین بین المللی پایبند نیست و بر اساس یک نظام بسته و زیاده خوانه رد سطح منطقه عمل می کند.

وی با بیان اینکه در شرایط کنونی نظام آل سعود در عرصه داخلی عربستان فاقد مشروعیت و مقبولیت مردمی است، افزود: سعودی ها در چند سال اخیر اقدامات گسترده ای را برای سرکوب معترضان به ویژه شیعیان شرق این کشور صورت داده، اما اعتراضات مردمی تاکنون دارد.

سبحانی نیا ادامه داد: اقدامات ضدایرانی مقامات آل سعود برای جمهوری اسلامی به یک امر عادی تبدیل شده، سعودی ها در چند سال اخیر تلاش های بسیاری را برای ضربه به ایران صورت داده اند، تا با اتکا به این مسئله سیاست های خود را در راستای منافع هم همپیمانانشان اجرایی کنند.

این نماینده مردم در مجلس نهم، گفت: در شرایط کنونی فضای سیاسی حاکم در عربستان و نارضایتی های مردم در این کشور، آل سعود را به سمت بهانه تراشی و ایجاد دلایل واهی برای این حوادث کشانده، از این رو این محاکمه ها با این هدف است که عربستان به کشورهای دیگر بگوید که ایران عامل ناامنی و بی ثبات شدن این کشور است.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، ادامه داد: در شرایط کنونی از کمیسیون حقوق بشر سازمان ملل انتظار است که درباره محاکمه غیرقانونی نفر در عربستان به اتهام جاسوسی برای ایران واکنش نشان داده و مانع از برگزاری جلسات این دادگاه ها شود.

سازمان دیده بان حقوق بشر از محاکمه ۳۲ نفر در عربستان به اتهام جاسوسی برای ایران انتقاد کرده و آن را «نمایش مضحک قضایی» خواند.

این سازمان اعلام کرد که عربستان با محاکمه افراد به اتهام جاسوسی برای ایران، عدالت را به سخره گرفته است

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟