صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بازدید هاشمی از پروژه آزادراه قزوین ـ رشت

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام در سفر دو روزه خود به گیلان از 11 کیلومتر باقیمانده آزادراه قزوین - رشت بازدید کرد.
کد خبر: ۵۸۸۵۴۱
| |
7862 بازدید

آیت الله هاشمی رفسنجانی طی سفر دو روزه خود به گیلان از 11 کیلومتر باقیمانده آزاد راه قزوین - رشت بازدید کرد.

به گزارش ایسنا، از 11 کیلومتر باقیمانده پروژه مذکور، 3 و 2 دهم کیلومتر اجرایی شده است و پیشرفت 72 درصدی دارد؛ برای این پروژه تاکنون 100 میلیارد تومان هزینه شده است و برای تکمیل به 100 میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

3 کیلومتر از آزادراه قزوین - رشت در مسیر رفت و برگشت تونل احداث شده است و تا آخر آبان امسال تکمیل می شود.

بیش از 8 کیلومتر از این آزادراه هنوز اجرایی نشده و نیازمند 400 میلیارد تومان است و 8 کیلومتر باقیمانده در حال جذب سرمایه‌گذار می باشد.

به گزارش ایسنا، رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام همچنین در جریان روند اجرایی پروژه راه آهن قزوین رشت انزلی آستارا قرار گرفت.

راه آهن قزوین - رشت تاکنون پیشرفت 93 درصدی داشته و 58 کیلومتر از 160 کیلومتر آن ریل گذاری شده است.

برای این پروژه تاکنون یک هزار و 258 میلیارد تومان هزینه شده و برای تکمیل آن به 536 میلیارد تومان نیاز است، راه آهن قزوین رشت ظرفیت جابجایی سالانه 10 میلیون تن کالا و 3 میلیون مسافر را دارد.
 

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟