صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

یک كشته و 3 زخمی در آتش گرفتن پیکان

حادثه تصادف بین 2 دستگاه سواری پیكان و پراید در جاده سراسری اندیمشك - اهواز یك كشته و سه مصدوم بر جای گذاشت.
کد خبر: ۵۸۶۳۷۲
| |
9824 بازدید
حادثه تصادف بین 2 دستگاه سواری پیكان و پراید در جاده سراسری اندیمشك - اهواز یك كشته و سه مصدوم بر جای گذاشت.
 
رییس فوریت های پزشكی 115 شهرستان شوش عصر چهارشنبه به ایرنا گفت:در این حادثه خودروی سواری پراید از پشت با پیكان برخورد كرد كه بر اثر آن مخزن گاز خودروی پیكان منفجر شده و آتش گرفت.

رضا معمارزاده افزود:شعله ور شدن سواری پیكان در این حادثه منجر به مصدوم شدن سه سرنشین آن و مرگ یك جوان 20 ساله در میان شعله های آتش شد.

وی اظهار كرد:این تصادف ساعت 18:45 دقیقه عصر چهارشنبه در جاده اندیمشك به شوش و در فاصله 2 كیلومتری شهر شوش رخ داد.

معمارزاده حال 2 تن از مصدومان این حادثه كه هر 2 زن می باشند بر اثر شدت سوختگی وخیم گزارش كرد و گفت:این 2 مصدوم به وسیله 2 دستگاه آمبولانس به اهواز منتقل شدند.

برخی شاهدان حادثه علت این تصادف را وجود سرعت گیر در محدوده روستای عمله سیف در 2 كیلومتری شهر شوش عنوان كرده و به خبرنگار ایرنا گفتند:كاهش ناگهانی سرعت خودرو برای عبور از سرعت گیرها در این جاده سراسری و ترانزیتی تاكنون حوادث خونباری را رقم زده است.

چگونگی وقوع این حادثه از سوی پلیس راه در دست بررسی است.

جاده اندیمشك - شوش - اهواز به طول 150 كیلومتر از جاده های ترافیكی شمال استان خوزستان می باشد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟