میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

دلایل حضور مگس سفید در تهران اعلام شد

رئیس کمیسیون محیط زیست و سلامت شورای اسلامی شهر تهران دلایل حضور مگس سفید در تهران را تشریح کرد.
کد خبر: ۵۸۴۶۱۹
| |
10150 بازدید

رئیس کمیسیون محیط زیست و سلامت شورای اسلامی شهر تهران دلایل حضور مگس سفید در تهران را تشریح کرد.

رحمت‌الله حافظی در گفت‌وگو با فارس، درباره پدیده مگس‌های سفید که حدود دو سال است در شهر تهران پدیدار شده و مشکلاتی برای شهروندان ایجاد کرده است،‌گفت: به دلیل مصرف بی‌رویه در سموم کشاورزی در شهرستان‌های غربی شهر تهران، با این آفت مواجه شده‌ایم.

وی افزود: مگس‌هایی که در سال جاری پدیدار می‌شوند حاصل تخم‌گذاری سال گذشته است و با توجه به اقدامات صورت گرفته این طور نیست که امسال از خارج از تهران وارد شوند.

حافظی افزود: برای برخورد با این پدیده سال گذشته آبشویه در دستور کار قرار گرفت ولی چون منظم و فراگیر نبود، خیلی تأثیر نگذاشت.

رئیس کمیسیون محیط زیست و سلامت شورای اسلامی شهر تهران، یادآور شد:‌ امسال با همکاری وزیر جهاد کشاورزی و پیگیری‌های انجام شده کارگروهی متشکل از مرکز تحقیقات گیاه‌پزشکی، سازمان حفظ نباتات، سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهرداری تهران و ستاد حفظ نباتات تشکیل و تحقیقات لازم در این خصوص انجام شده است.

وی افزود:‌ در جهان دستاوردهای علمی برای مقابله با این پدیده وجود داشته است که می‌توانیم از آنها استفاده کنیم.

حافظی افزود:‌ در شهرهای بزرگ همچون کالیفرنیا، 5 سال با پدیده مگس‌های سفید مواجه بودند و توانستند با این پدیده مقابله و ریشه‌کن کنند.

وی ادامه داد: مگس‌های سفید آفت درجه دو محسوب می‌شوند و تهدیدی برای انسان‌ها نخواهند داشت بلکه تنها آزاردهنده‌اند و توصیه می‌شود کسانی که در مناطق آلوده تردد می‌کنند از ماسک استفاده کنند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت