150 نظامی آمریکایی وارد سوریه شدند

یک منبع کُرد خبر داد که 150 نظامی آمریکایی که تعداد زیادی از آنها وابسته به سرویس اطلاعاتی این کشور هستند وارد یک منطقه نظامی در شهر «الرمیلان» سوریه شدند.
کد خبر: ۵۸۴۴۸۱
| |
4172 بازدید

یک منبع کُرد خبر داد که 150 نظامی آمریکایی که تعداد زیادی از آنها وابسته به سرویس اطلاعاتی این کشور هستند وارد یک منطقه نظامی در شهر «الرمیلان» سوریه شدند.

به گزارش خبرگزاری فارس، یک منبع امنیتی کُرد از ورود 150 سرباز آمریکایی دیگر به شرق سوریه خبر داد.

این منبع به خبرگزاری «اسپوتنیک» روسیه خبر داد که این نیروها وارد یک منطقه نظامی در شهر «الرمیلان» واقع در ریف شرقی «حسکه» در شمال شرق سوریه شدند که تحت کنترل نیروهای پشتیبانی مردمی کُرد قرار دارد.

به گفته این منبع، بخشی از این نیروها از طریق بالگرد وارد فرودگاه الرمیلان شدند و بخشی دیگر نیز با توافق نیروهای کرد از راه عراق به سوریه رسیدند.

این منبع کُرد همچنین تأکید کرد که در میان این نیروها، مربی و افراد امنیتی وابسته به سرویس اطلاعاتی آمریکا حضور دارند.

اسپوتنیک همچنین گزارش داد، در منطقه‌ی که این نیروهای آمریکایی حضور دارند تدابیر امنیتی پیچیده‌ای در نظر گرفته و اعمال شده است.

به گفته این منبع، بخشی از نیروهای آمریکا به شهر «عین عیسی» واقع در ریف شمالی «رقه» رفته‌اند.

ائتلاف آمریکایی موسوم به ائتلاف ضد داعش، دو هفته پیش در غرب شهرک «صرین» واقع در نزدیکی شهر «عین العرب» در ریف شمال شرق حلب یک پایگاه نظامی ایجاد کرد تا عناصر مسلح نیروهای موسوم به «دموکراتیک سوریه» را آموزش دهند.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت