اشرف غنی دستور حمله صادر کرد

اشرف غنی، رئیس جمهوری افغانستان در دیدار با مدیران امنیت ملی این کشور دستور حمله همه جانبه به نیروهای مخالف این کشور را صادر کرد.
کد خبر: ۵۸۴۰۰۹
| |
10819 بازدید

اشرف غنی، رئیس جمهوری افغانستان در دیدار با مدیران امنیت ملی این کشور دستور حمله همه جانبه به نیروهای مخالف این کشور را صادر کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه خبری بی بی سی، در بیانیه کاخ ریاست‌جمهوری افغانستان به نقل از اشرف غنی آمده است: عرصه را برای تروریست‌ها برای فعالیت بیشتر تنگ کنید، در دل‌های آنها رعب و ترس ایجاد کنید، راه‌های رفت و آمدشان را مسدود نموده، منابع مالی شان را بخشکانید و از طریق عملیات‌های زمینی و هوایی مکان‌های تجمع آنان را تخریب و آنان را نابود سازید.

غنی افزود: در زمینه تعریف دوست و دشمن ابهامات از میان برداشته شده و آنانی‌که علیه نظام افغانستان عداوت می‌کنند، دشمنان افغانستان هستند.

او به مسئولین امنیتی وعده داده "آنانی‌که نیروهای امنیتی و دفاعی و هموطنان بی‌گناه افغانستان را کشته، حملات تروریستی انجام داده و مرتکب جرم‌های سنگین شده‌اند، بر اساس قوانین قضایی کشور اعدام خواهند شد.

رئیس جمهور افغانستان تأمین امنیت شاهراه‌ها را معیار عمدۀ اعتماد مردم در زمینه تامین امنیت خوانده و گفته که تامین امنیت طرح انتقال گاز ترکمنستان به هند( پروژه تاپی) از مسئولیتهای نیروهای امنیتی افغانستان است.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# دیدار پزشکیان و ترامپ # خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ملاقات ترامپ و پزشکیان هستید؟
الی گشت