دو نرخی شدن بنزین;انگیزه در ابهام; مشکل در اجرا
علی مروی، رییس کمیسیون انرژی مجلس درباره دو نرخی شدن بنزین در قانون بودجه 95 گفت:مردم با سیستم تک نرخی راحت تر بودند علاوه بر این که با سیستم دو نرخی زمینه بروز فساد نیز مهیا می شود.
به گزارش مجلس نیوز؛ نماینده مردم نیشابور در مجلس شورای اسلامی در ادامه این مطلب افزود:این مصوبه و تصمیم مجلس برای مردم مشکلاتی به وجود می آورد از جمله اینکه مردم در هنگام استفاده دچار معطلی می شوند.
قاچاق بنزین به صورت جدی نداریم
مروی با بیان این انیکه کنترل مسائل ناشی از دو نرخی بودن بنزین راحت نیست، تصریح کرد:در مورد بنزین با توجه به اینکه اختلاف قیمتی کمی در داخل کشور و قیمت کشورهای همسایه وجود داشت، خطر قاچاق پایین بود و کمتر رخ می داد و در حال حاضر نیز در مورد بنزین قاچاق جدی وجود ندارد.
وی ادامه داد: مشکل قاچاق در حال حاضر تنها در مورد گازوییل وجود دارد که برای مبارزه با این موضوع از کارت استفاده می شود.
اجرایی شدن مصوبه دو نرخی بودن بنزین تنها به شش ماه دوم سال 95 میرسد
عضو فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت مجلس همچنین گفت: هنوز قانون بودجه ابلاغ نشده و هر زمان که آییننامه اجرایی بودجه ابلاغ شود شش ماه از سال گذشته و عملیاتی شدن مصوبه تنها برای شش ماه پایانی سال ممکن است.
رییس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد:این مصوبه کارایی چندانی ندارد و بعید به نظر می رسد مجلس بعدی برای بودجه سال بعد ادامه ان را تصویب کند



