صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

درخواست پدر «ستایش» از مقامات ایران

کد خبر: ۵۸۱۴۵۱
| |
56957 بازدید
|

چند روزی از مرگ دلخراش ستایش دختر شش ساله افغانستانی می‌گذرد و بسیاری از مردم ورامین از دوستان ایرانی و افغانستانی در سوگ ستایش به سر می‌برند.

به گزارش خبرگزاری فارس، خبر قتل ستایش قریشی دختربچه خردسال افغانستانی در خیر آباد ورامین همه را در بهت و حیرت فرو برد و دل‌ها و قلب‌های مردم ایران و افغانستان را به درد آورد. ستایش شش ساله، فرزند چهارم یک کارگر مغنی در اطراف ورامین بود ;i چند روز پیش توسط یک پسر 17 ساله در خیرآباد ورامین به قتل رسید.

این حادثه حرف و حدیث‌های زیادی به دنبال داشته است و شبکه‌های اجتماعی مملو از اظهارات نسنجیده و دروغ‌ها و بسیاری از اظهاراتی است که بسیاری از آنها به دور از واقعیت است.

گاهی عنوان کرده‌اند خانواده ستایش تهدید شده‌اند، گاهی عنوان کرده‌اند که حق برگزاری مراسم ختم ندارند، گاهی عنوان کرده‌اند که رسانه‌ها این موضوع را در مسکوت گذاشته‌اند، گاهی عنوان کرده‌اند قاتل بازداشت نشده است و بسیاری از مطالب دیگر... .

با گسترده شدن ابعاد ماجرا، بسیاری از واقعیت‌ها روشن شد و خبرنگار سایت افغانستان خبرگزاری فارس در گفت‌وگویی با خانواده «ستایش قریشی»، ضمن کسب اطلاع از تازه‌ترین اتفاقات رخ داده درباره این حادثه، از روند پیگیری قضایی قتل ستایش جویا شد.

همدردی مسئولان ورامین در مراسم ترحیم ستایش

 «رحیم قریشی» دایی ستایش در گفت‌گو با خبرنگار ما، از خواهر زاده‌اش می‌گوید اینکه ستایش دختر دوست داشتنی بوده است و باور اینکه ستایش دیگر وجود ندارد برای او سخت است، او می‌گوید که شخصیت‌های زیادی که افرادی آنها را نمی‌شناخته است در مراسم ترحیم ستایش حضور داشته‌اند.

گفته می‌شود که امام جمعه خیرآبلاد،مسئولان استانداری و اداره اتباع و مهاجرین استانداری تهران، فرماندار ورامین، رئیس کلانتری و رئیس اطلاعات ورامین در مراسم ختم ترحیم ستایش حضور داشتند و با این خانواده داغدار ابراز همدردی کردند‌.

دایی ستایش درخصوص ناپدید شدن ستایش چنین گفت: روز یکشنبه 22 فروردین ماه متوجه ناپدید شدن ستایش شدند و به کلانتری ورامین مراجعه کردند و اطلاعیه گم شدن ستایش را اعلام کردند.

او می‌گوید که بعد از ناپدید شدن خواهر زاده‌اش با درج اطلاعیه‌ای به همراه عکس ستایش به امید پیدا شدن او منتظر نشسته‌اند اما با حسرت می‌گوید در این امید بودیم که در تماس‌های دریافتی از پیدا شدن ستایش خبر دهند، سعی می‌کند بغضش را قورت دهد در ادامه می‌گوید روز 23 فروردین بود که کلانتری با ما تماس گرفت که برای احراز شناسایی به پزشک قانونی برویم، سکوت می‌کند و دیگر چیزی نمی‌گوید.

قاتل ستایش بلافاصله توسط مأموان پلیس بازداشت شد

خبرنگار خبرگزاری فارس از روند پیگیریی قضایی پرونده قتل ستایش می پرسد، دایی ستایش نیز از وضعیت رسیدگی به پرونده قتل خواهرزاده‌اش ابراز رضایت می‌کند و می‌گوید که پلیس به ماجرای قتل خواهرزاده‌ام رسیدگی می‌کند و قاتل ستایش بلافاصله بعد از شناسایی توسط مأموران پلیس ورامین بازداشت شده است.

از حال روز خانواده پدر و مادر ستایش جویا می‌شویم می‌گوید که پدر ستایش به امام زاده طاهر مطهر خیر آباد به مزار ستایش رفته است.

پدر ستایش که این روزها در سوگ دخترش روزهای سختی را می‌گذراند و برای تسکین آلام و دردهایش هیچ جا جزء مزار ستایش مأمنی برای تسکین آلامش نیست، برای همین به امامزاده طاهر و مطهر خیر آباد و به مزار دخترش آمده است، او که کارگر مقنی و سر و کارش با خاک است شاید فکر نمی‌کرد که روزگاری خاک دخترک خردسالش را در خودش ببلعد.

صحبت کردن با پدری که تازه دخترش را از دست داده است و دلش برای شیرین زبانی‌های او تنگ شده، سخت است از حال روز مادر ستایش می‌پرسیم می‌گوید که مادر است و بی‌تابی می‌کند.

پدر ستایش در حالی که سعی دارد خودش را آرام نشان دهد، از همه افرادی که برای حضور در مراسم ترحیم ستایش شرکت کرده‌اند تشکر و قدرانی می‌کند.

این روزها همه دوستان ایرانی و افغانستانی در ورامین خود را در غم پدر و مادر ستایش شریک می‌دانند و با پرچم‌های سیاه ابراز همدردی خود را به این خانواده اعلام کردند.

درخواست پدر ستایش جهت رسیدگی به پروند قتل دخترش

از وی در رابطه با وضعیت و تکلیف پرونده ستایش می‌پرسیم اینکه آیا تاکنون شکایتی کرده است، آهی می‌کشد و می‌گوید، مسئولان در حال رسیدگی به پرونده قتل دخترم هستند، این جرم پنهانی نیست و از آنها می‌خواهم حکم خدا و قرآن را اجرا و قاتل دخترم را قصاص کنند.

انتظار می‌رود مقامات جمهوری اسلامی ایراین همانطور که در مراسم این کودک مهاجر افغانستانی شرکت کرده و با خانواده وی ابراز همدردی کردند، در جهت اجرای حکم و پیگیری پرونده این حادثه هولناک نیز نهایت جدیت و تلاش خود را بکار گیرند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۴۵۳
انتشار یافته: ۵۰
علي
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۱۸ - ۱۳۹۵/۰۱/۲۸
انگار كه انسانيت دارد ميميرد .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۱۸ - ۱۳۹۵/۰۱/۲۸
بامید قصاص قانونی این جنایتکار.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۰:۱۲ - ۱۳۹۵/۰۱/۲۹
قصاص قانونی یعنی خانواده مقتول نصف دیه را به خانواده قاتل بدهند. بیچاره ها که آهی ندارند با ناله سودا کنند. این قصاصها یعنی نمک روی زخم .چون دختر نصف پسره .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۵۱ - ۱۳۹۵/۰۱/۲۸
اعدام . فقط اعدام . هیچ چیزی قتل یک دختر خردسال بیگناه را توجیه نمی کند .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۰۳ - ۱۳۹۵/۰۱/۲۸
خب شرح قتل رو هم میگفتی دیگه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۱۱ - ۱۳۹۵/۰۱/۲۸
خداوند صبر به خانواده محترم این عزیز عنایت بفرماید
تشکر از شما و سایر رسانه ها که این موضوع راگزارش دادین
و مسئولین و دوستانی که با آنها ابراز همدردی کرده اند
پارسا
|
China
|
۱۹:۴۵ - ۱۳۹۵/۰۱/۲۸
اگر یک افغانی قاتل و دختر بچه ایرانی بود ما چه احساسی داشتیم. این احساس را در خود مرور کنیم.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۵۴ - ۱۳۹۵/۰۱/۲۸
به ریشه بپردازید . ببینید در این مملکت چه اتفاقی افتاده است که این فچایع بروز میکند
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۵:۰۱ - ۱۳۹۵/۰۱/۲۹
افرین منم دنبال یک علت دیگه بودم و اون هم ریشه این جرم است که کسانی دیگر هم مقصر چنین فجایعی هستند
فرهاد
|
Netherlands
|
۲۰:۱۴ - ۱۳۹۵/۰۱/۲۸
واقعا باعث تاسف است ما را چه شده یه نظرم هر چند قاتل زیر سن قانونی میباشد ولی باید قصاص شود چرا که با این سن کم این همه حیوان صفتی اگر بزرگتر شود چه پلید و جنایتکاری شود
محمد نوری زاده
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۲۳ - ۱۳۹۵/۰۱/۲۸
جنایت نابخشودنی بوده. ما هم همین درخواست را داریم.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۲۷ - ۱۳۹۵/۰۱/۲۸
بشكنه دستاي پليد اون بي همه چيز. اين طفل معصوم و به چه گناهي پر پرش كردي؟
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟