صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اعتبار سه غول نفتی جهان کاهش یافت

شرکتهای نفتی شورون و شل با افت اعتبار یک سطحی مواجه شدند در حالیکه درجه اعتباری شرکت توتال دو پله کاهش پیدا کرد.
کد خبر: ۵۸۰۱۱۷
| |
2281 بازدید
به گزارش ایسنا به نقل از بلومبرگ، موسسه رتبه بندی اعتباری مودیز در تازه ترین گزارش خود اعلام کرد: با توجه به بدهی در حال افزایش شرکت شورون در دستکم دو سال آینده، این شرکت با جریان نقدی منفی مواجه خواهد بود در حالی که شل به دنبال تصاحب گروه BG نسبت بدهی به دارایی خود را افزایش خواهد داد.

انتظار می‌رود قیمت‌ها در سال جاری نیز پایین باقی بماند و این موضوع بر اندازه‌های اعتباری و جریان نقدی عملیاتی توتال فشار وارد خواهد کرد.

در پی فروپاشی قیمت نفت و کاهش جریان‌های نقدی و محدودیت در توانایی پرداخت ادامه‌دار بدهی‌های خود،‌ شرکت‌های نفتی کوچک و بزرگ با کاهش رتبه اعتباری خود مواجه شده‌اند. قیمت‌ها در نیویورک از اواسط سال 2014 تا کنون با افتی 60 درصدی مواجه شده است.

رتبه اعتباری شل و شورون، از Aa1 به Aa2 تنزل یافته است. رتبه شرکت توتال نیز با افتی دو پله‌ای از Aa1 به Aa3 کاهش یافته است.

در حالیکه مشخصات اعتباری و پروفایل کسب‌وکاری شرکت بی‌پی در مقایسه با دیگر تولیدکنندگان بسیار رضایت‌بخش بوده است، این شرکت رتبه اعتباری A2 خود را حفظ کرده است.

این اقدامات در نتیجه بررسی ماههای ژانویه و فوریه مودیز بوده که انتظار دارد که قیمت‌های جهانی نفت در میان مدت همچنان ضعیف باقی بماند.

تری مارشال تحلیلگر ارشد شرکت مودیز پیشتر اعلام کرده بود که دنیا در نفت غرق شده و موجودی ذخایر و تولیدات بالا به کندی در حال کاهش هستند.

تحلیلگران می‌گویند: اگر قیمت هر بشکه نفت آمریکا بالای 50 دلار شود، تولیدکنندگان کم‌هزینه‌تر تلاش اوپک را برای کم کردن عرضه مازاد جهانی با شکست مواجه خواهند کرد.
منبع: ایسنا
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟