اعلام آمادگی عباس برای مذاکره با نتانیاهو

رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین در اظهاراتی متناقض ضمن تأکید بر مخالفت خود با خشونت و قتل، اعلام کرد که حاضر است بر سر میز مذاکرات در هر مکان و زمانی با بنیامین نتانیاهو دیدار کند.
کد خبر: ۵۷۷۴۷۰
| |
3226 بازدید
رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین در اظهاراتی متناقض ضمن تأکید بر مخالفت خود با خشونت و قتل، اعلام کرد که حاضر است بر سر میز مذاکرات در هر مکان و زمانی با بنیامین نتانیاهو دیدار کند.

به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه اینترنتی شبکه خبری الجزیره، محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین در مصاحبه با شبکه دو تلوزیون رژیم صهیونیستی گفت: دستگاه امنیت فلسطین همواره کیف‌های دانش آموزان را در داخل مدارس برای یافتن چاقوهایشان بازرسی می‌کند. دستگاه‌های امنیتی ما در یک مدرسه 70 چاقو را در کیف‌های دانش آموزان یافتند.

وی افزود: زمانی که یک کودک چاقویی را برای اجرای عملیات با خود حمل می‌کند از پدر یا برادرش مشورت نمی‌گیرد و هیچ شخص عاقلی امکان ندارد وی را به اجرای این عملیات تشویق کند.

عباس درباره کشته شدن یک جوان فلسطینی به دست سرباز اسرائیلی در شهر الخلیل گفت: این عملیات کاملا غیرانسانی بود. من نمی‌خواهم مفهوم غیرانسانی بودن را به تمامی اسرائیلی ها تعمیم دهم چرا که در بین آن‌ها انسان‌هایی هم وجود دارند.

محمود عباس درباره اتهاماتی که اسرائیل به وی درخصوص تحریک به خشونت وارد کرده گفت: من از زمانی که ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین را برعهده گرفتم همواره دستم را به سمت صلح دراز کردم. من آماده‌ام تا با بنیامین نتانیاهو بر سر میز مذاکرات در هر مکان و زمانی دیدار کنم.

وی گفت: من خواهان ادامه همکاری امنیتی با اسرائیل هستم و از این مسأله شرمنده نیستم. همگان باید به خاطر این مسأله به من احترام بگذارند چرا که جایگزین آن احساس ناامنی و ناامیدی است.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت