ارتش سوریه به ورودی شهر تاریخی تدمر رسید

رسانه های روسی از پیروزی های جدید ارتش سوریه در برابر گروه تروریستی داعش در منطقه تدمر TADMUR خبر دادند.
کد خبر: ۵۷۶۳۶۵
| |
5005 بازدید
دیده بان حقوق بشر اعلام کرد نیروهای ارتش سوریه با حمایت نیروی هوایی روسیه امروز چهارشنبه توانست به ورودی شهر تاریخی تدمر Tadmurبا هدف بازپس گیری این شهر از چنگ داعش برسد.

به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری فرانسه، شهر تاریخی تدمر از آگوست (مرداد) گذشته تاکنون در اشغال گروه تروریستی داعش می باشد.

رامی عبدالرحمن دیده بان حقوق بشر سوریه گفت: نیروهای ارتش سوریه در حال حاضر در دو کیلومتری جنوب شهر تدمر و پنج کیلومتری غرب این شهر قرار دارند در حال پیشروی به سمت دروازه های آن هستند.

سوریه از مارس ( اسفند) 2011 تاکنون با بحران ناشی از ورود تروریست های خارجی به این کشور مواجه است.

در همین حال، رسانه های روسی از پیروزی های جدید ارتش سوریه در برابر گروه تروریستی داعش در منطقه تدمر TADMUR خبر داده و اعلام کردند این شهر تاریخی در استانه آزادسازی قرار گرفته و بیش از 70 تروریست داعشی در نبرد با نیروهای سوریه و شبه نظامیان کرد به هلاکت رسیده اند.

اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی