صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تهدید انتشار عکس‌های شخصی در اینستاگرام

کد خبر: ۵۷۵۰۳۱
| |
4027 بازدید

سه مرد جوان که در پوشش دختران جوان با مردها دوست می‌شدند و با تهدید انتشار عکس‌هایشان در اینستاگرام، از آنها اخاذی می‌کردند دستگیر شدند.

به گزارش فرهیختگان، این افراد که در برخی موارد موفق به گرفتن پول هم از مردان شده بودند عکس‌های شخصی چند نفر از شاکی‌ها را در اینستاگرام منتشر کردند.

اوایل اسفند بود که مردی با حضور در پلیس فتا از دختری به اتهام اخاذی شکایت کرد. با تحقیق از شاکی مشخص شد که او در اینستاگرام با دختری آشنا شده و پس آنکه اعتمادش توسط او جلب شده، عکس‌های خصوصی‌اش را برای او ارسال کرده اما دختر جوان پس از چند روز به دوستی با او پایان داده و با ارسال پیام‌هایی تهدیدش کرده که باید پولی به او بپردازد. زمانی که این تهدید را جدی نگرفته دختر جوان تعدادی از عکس‌های او را در اینستاگرام همراه مطالب غیراخلاقی منتشر کرده است.

همزمان با تشکیل پرونده قضایی، تحقیقات پلیس ادامه داشت تا اینکه افراد دیگری نیز با حضور در پلیس فتا شکایت‌های مشابهی را مطرح کردند.

بررسی‌ها نشان می‌داد همه به یک شیوه به دام افتاده‌اند و حتی برخی از آنها مجبور به پرداخت پول هم شده‌اند. در ادامه این جست‌وجو‌ها، ماموران سرنخ‌هایی به‌دست آوردند که نشان می‌داد سه مرد جوان به این اخاذی‌ها و انتشار تصاویر دست زده‌اند.

علی‌اوسط گرجی‌پور، فرمانده انتظامی شهرستان نور در این باره گفت: «متهمان تحت تعقیب پلیس قرار گرفتند و 20 اسفندماه سه پسر جوان در این رابطه دستگیر شدند. در بازرسی گوشی تلفن همراه متهمان عکس‌های مردان دیگری کشف شد. مجتبی، امیرحسین و مصطفی با انتقال به پلیس فتا بازجویی شده و اعتراف کردند با فعال کردن صفحه‌ای در اینستاگرام با نام و عکس‌های زنانه، پسران جوان را به دام انداخته و با به دست آوردن عکس‌های خصوصی‌شان از آنها اخاذی می‌کردند.»

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار