برای تعیین رئیس مجلس باید منتظر دور دوم بود

نماینده منتخب مردم تهران در مجلس اظهار داشت: برای تعیین رئیس مجلس آینده باید منتظر دور دوم انتخابات ماند و اکنون تصمیم‌گیری برای این مسئله زود است.
کد خبر: ۵۷۲۰۱۸
| |
5475 بازدید
نماینده منتخب مردم تهران در مجلس اظهار داشت: برای تعیین رئیس مجلس آینده باید منتظر دور دوم انتخابات ماند و اکنون تصمیم‌گیری برای این مسئله زود است.

به گزارش فارس، مصطفی کواکبیان نماینده منتخب مردم تهران در مجلس دهم، در سؤالی پیرامون نتیجه انتخابات، اظهار داشت: اگر نتیجه نهایی را بررسی کنیم خواهیم دید که 155 اصلاح‌طلب و 135 اصولگرا در مجلس دهم حضور دارد.

وی همچنین در پاسخ به سؤالی در مورد تعیین رئیس مجلس دهم اظهار داشت: اکنون تصمیم‌گیری برای این مسئله زود است و باید منتظر نتیجه دور دوم انتخابات بود که چه اتفاقی خواهد افتاد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# دیدار پوتین و ترامپ # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت