صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

عضو مجمع فدراسیون: اساسنامه نیازی به تائید دولت ندارد

عضو مجمع فدراسیون فوتبال می‌گوید: اسانامه فدراسیون فوتبال نیازی به تائید دولت ندارد و اگر زمانی این اتفاق افتاده بود چون دارای کمیته انتقالی بودیم.
کد خبر: ۵۷۲۰۰۴
| |
3737 بازدید

به گفته عضو مجمع فدراسیون کفاشیان منعی برای حضور در انتخابات ندارد.
به گزارش تابناک ورزشی، طی روزهای اخیر اخبار مختلفی مبنی بر عدم حضور کفاشیان در انتخابات فدراسیون فوتبال منتشر شده و حتی عنوان شد که دولت کفاشیان را از حضور در انتخابابت منع کرده است.
شهرام دبیری عضو مجمع فدراسیون فوتبال، درباره اینکه گفته می‌شود اساسنامه فدراسیون فوتبال به تایید هیات دولت نرسیده و برای همین ریاست کفاشیان در فدراسیون غیرقانونی بوده است، گفت: نیازی نیست که اساسنامه به تایید هیات دولت برسد. اگر در آن مقطع زمانی اساسنامه در هیات دولت تصویب شد به این خاطر بود که آن زمان کمیته انتقالی در فدراسیون بود. بعد از شکل گرفتن فدراسیون، دیگر نیازی به تصویب مجدد اساسنامه در هیات دولت نیست چون فدراسیون خودش مجمع دارد و خود هیات دولت هم تایید کرده که تغییرات اساسنامه با مجمع است.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات