عراقچی:برخی کشورها دنبال تنش‌آفرینی هستند

معاون وزیر امور خارجه گفت: برخی کشورهای منطقه به دنبال تنش آفرینی هستند اما تنش در منطقه به نفع هیچ کس نخواهد بود.
کد خبر: ۵۶۲۶۳۳
|
۰۲ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۹ 22 January 2016
|
4179 بازدید
معاون وزیر امور خارجه گفت: برخی کشورهای منطقه به دنبال تنش آفرینی هستند اما تنش در منطقه به نفع هیچ کس نخواهد بود.

به گزارش پرس‌تی‌وی، سید عباس عراقچی روز پنج شنبه در حاشیه برگزاری نشست سازمان همکاری اسلامی در شهر بندری جده در عربستان سعودی گفت: امیدوارم پس از این کنفرانس تنش افزایش پیدا نکند، امیدوارم این کنفرانس نقش خود را در کاهش تنش ایفا کند. سازمان همکاری اسلامی نیز درباره این موضوع بسیار امیدوار است.

عراقچی تصریح کرد: اما مشخصا برخی کشورهای خاص کاهش تنش را ترجیح نمی‌دهند. آنها تنش را ترجیح می‌دهند. اما تنش به نفع هیچ کس نخواهد بود.

تنش در روابط تهران و ریاض پس از اعدام شیخ نمر باقر النمر، روحانی سرشناس شیعه و به دنبال آن خشم مردم ایران و تعرض به اماکن دیپلماتیک عربستان در تهران و مشهد بالاگرفت. عربستان به بهانه این حملات روابط دیپلماتیک خود با تهران را قطع کرد.

مقامات ایران عده ای خودسر را مسئول حمله به سفارت و کنسولگری عربستان در تهران و مشهد معرفی کردند و بدنبال آن شماری نیز بازداشت شدند.

اجلاس وزیران خارجه سازمان همکاری‌ اسلامی به درخواست ریاض و جهت بررسی این موضوع برگزار شد. اگرچه در این نشست فوق العاده تعداد کمی از وزرای خارجه حضور داشتند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # پل ترامپ
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت