میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

خودسرها٬ طرفداران صادق شیرازی بوده‌اند

نایب رئیس کمیسیون امنیت‌ملی و سیاست‌خارجی مجلس٬ با بیان اینکه بر اساس گزارش‌های واصله٬ اقدام خودسرانه حمله به سفارت عربستان از سوی طرفداران صادق شیرازی صورت گرفته است٬ گفت: جلسه ویژه این کمیسیون برای بررسی پرونده حمله به سفارت عربستان برگزار می شود.
کد خبر: ۵۵۹۶۳۸
| |
5470 بازدید

منصور حقیقت‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت٬ از برگزاری نشست مشترک کمیسیون امنیت‌ملی و سیاست‌خارجی مجلس با مقامات بلند پایه وزارت امور خارجه٬ وزارت اطلاعات٬ وزارت کشور و ناجا برای بررسی حادثه حمله به سفارت عربستان در تهران و مشهد خبر داد و گفت: این نشست فردا (یکشنبه 20 دی ماه) برگزار شده و هر یک از دستگاه‌ها گزارش خود را به کمیسیون ارائه می‌کنند.

نماینده مردم اردبیل٬ نیر و نمین در مجلس شورای اسلامی٬ با بیان اینکه بر اساس گزارش‌های واصله٬ اقدام خودسرانه حمله به سفارت عربستان از سوی طرفداران صادق شیرازی صورت گرفته است٬ افزود: این افراد سازماندهی‌ شده و با برنامه‌ریزی اقدام به حمله به سفارت عربستان در تهران و مشهد کردند.

وی با اعلام اینکه تندروها با حمله به سفارت عربستان٬ عملا در زمین آل سعود و صهیونیست‌ها بازی کردند٬ ادامه داد: ابله‌هایی که سفارت عربستان در ایران را آتش زدند٬ برگ برنده جمهوری اسلامی را به برگه باخت تبدیل کردند.

حقیقت پور تصریح کرد: قطعا با شهادت شیخ النمر٬ عربستان بیش از پیش در منطقه و عرصه بین‌المللی در انزوا قرار می‌گرفت٬ اما افراد خودسر با یک خیانت سفارشی برگ برنده را سوزاندند.

نایب رئیس کمیسیون امنیت‌ملی و سیاست‌خارجی مجلس٬ گفت: این اقدامات موجب شد که چهار کشور میکروسکوپی  و جیره خوار آل سعود اقدام به قطع ارتباط با ایران بکنند٬ که قطعا جمهوری اسلامی در آینده این کشورها را نیز مجازات خواهد کرد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت