صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تمرین پوتين در اردوي تيم ملي جودوي روسيه

کد خبر: ۵۵۹۵۸۹
| |
13080 بازدید
رييس جمهور روسيه با حضور در اردوي تيم ملي جودوي اين کشور با مربي ايتاليايي اين تيم تمرين کرد و سپس به وي گذرنامه روسيه را اعطا کرد.

به گزارش خبرگزاري صدا و سيما ، پس از آنکه ولاديمير پوتين و اتزيو گامبا سرمربي ايتاليايي تيم ملي روسيه در جلسه تمرين تيم ملي جودوي اين کشور  با يکديگر تمرين کردند پوتين گذرنامه روسيه را به اين مربي ايتاليايي داد. 

پوتين و گامبا روز جمعه درجلسه تمرين تيم ملي روسيه که در سوچي برگزار شد با يکديگر به طور تمريني مبارزه کردند. بخشهايي از اين تمرين از تلويزيون دولتي روسيه پخش شد. 

پس از آن پوتين اعلام کرد گامبا شهروندي روسيه را دريافت کرده است. وي از گامبا به علت آنچه هدايت موفق و نتايج فراتر از انتظار تيم ملي روسيه توصيف کرد تقدير کرد. 

تيم ملي جودوي روسيه با هدايت گامبا در المپيک دو هزارو دوازده ميلادي سه مدال طلا، يک نقره و يک برنز دريافت کرد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟