جزییات تماس تلفنی پادشاه اردن با ملک سلمان

کد خبر: ۵۵۹۲۶۴
| |
15611 بازدید
پادشاه اردن در گفت‌وگویی تلفنی با پادشاه سعودی اعلام کرد: ما از تصمیم‌های ریاض علیه تهران حمایت می‌کنیم.

به گزارش تسنیم به نقل از «واس»، «عبدالله دوم» پادشاه اردن، امروز ــ چهارشنبه ــ در تماسی تلفنی با «سلمان عبدالعزیز» شاه سعودی، بر حمایت اردن از تصمیم‌های عربستان علیه ایران حمایت کرد.

عبدالله دوم بار دیگر تأکید کرد، ملت و دولت اردن حمله به سفارت و کنسولگری عربستان در ایران را محکوم می‌کنند.

وزارت خارجه اردن همچنین، امروز در ادامه دنباله‌روی از سیاست‌های رژیم سعودی علیه ایران، سفیر ایران در امان را در اعتراض به آنچه تعرض به سفارت سعودی در تهران خوانده است، احضار کرد.

ریاض، روز یکشنبه به‌بهانه تجمع معترضان ایرانی مقابل سفارت ریاض در تهران در اعتراض به اعدام «شیخ نمر باقر النمر» رهبر شیعیان در عربستان، اعلام کرد روابط دیپلماتیک خود را با ایران قطع کرده است و از دیپلمات‌های ایرانی خواست تا خاک این کشور را ترک کنند.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی