میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

نامه کمیسیون سیاست خارجی به وزارت خارجه

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از نامه کمیسیون متبوعش به دستگاه دیپلماسی برای تجدیدنظر در روابط ایران با عربستان خبر داد.
کد خبر: ۵۵۸۰۸۰
| |
6308 بازدید

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از نامه کمیسیون متبوعش به دستگاه دیپلماسی برای تجدیدنظر در روابط ایران با عربستان خبر داد.

به گزارش مهر، سیدحسین نقوی نماینده مردم ورامین و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: کمیسیون امنیت ملی مجلس اقدام ضد حقوق بشری و فجیع رژیم آل‌سعود در اعدام شیخ نمر را به شدت محکوم می‌کند و انتظار دارد جهان اسلام نسبت به این اقدام وحشیانه عکس‌العمل جدی نشان دهد.

وی افزود: کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در همین راستا نامه‌ای را به دستگاه دیپلماسی کشورمان نوشته و در آن خواستار تجدیدنظر در روابط ایران با عربستان شده است.

نقوی گفت: کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در این نامه از دستگاه دیپلماسی خواسته به عنوان اولین گام نیروهای سفارت عربستان در تهران به شدت کاهش یابد و عذر تعدادی از آنان خواسته شود.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات