واکنش تهران به اعدام شیخ نمر

کد خبر: ۵۵۸۰۴۸
|
۱۲ دی ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۷ 02 January 2016
|
23697 بازدید
سخنگو و رئیس مرکز دیپلماسی عمومی و رسانه ای وزارت امور خارجه اعدام آیت الله شيخ باقر النمر روحاني سرشناس سعودي را شديدا محكوم كرد و گفت که عربستان تاوان سختی خواهد داد.

به گزارش تابناک، جابری انصاری گفت: در حالي كه تروريستهاي افراطي و تكفيري، امنيت و آسايش ملتهای منطقه و جهان را سلب و ثبات و موجودیت برخی دولتهاي منطقه را تهدید می کنند؛ اعدام شخصیتی مانند شيخ النمر که ابزاری جز سخن گفتن برای پی گیری اهداف سیاسی و دینی خود نداشت تنها عمق بي تدبيري و بي مسئوليتي را نشان مي دهد.

سخنگوی وزارت خارجه ایران افزود: دولت عربستان در حالی که از جریان های تروریستی و افراط گرایان تکفیری حمایت می کند با منتقدان داخلی خود با زبان اعدام و سرکوب سخن می گوید و روشن است که نتایج این سیاست عقیم و غیر مسئولانه متوجه عاملان آن شده و دولت عربستان تاوان سختي بابت پی گیری این سیاست ها خواهد پرداخت.
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
الی گشت