میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

پیام سفیر عربستان در بغداد به اعضای داعش

سفیر جدید عربستان در بغداد از سعودی‌های عضو گروه تروریستی داعش خواست تا خود را به مقامات این کشور تسلیم کنند.
کد خبر: ۵۵۷۵۶۳
| |
18932 بازدید
سفیر جدید عربستان در بغداد از سعودی‌های عضو گروه تروریستی داعش خواست تا خود را به مقامات این کشور تسلیم کنند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از "سومریه نیوز"؛ "ثامر السهبان" -سفیر جدید عربستان سعودی در بغداد- از سعودی‌هایی که در کنار گروه تروریستی داعش می‌جنگند خواست تا خود را تسلیم کنند.

سفیر عربستان وعده داد کسانی که خود را تسلیم کنند، دولت در صدور حکم علیه آنها تخفیف قائل خواهد شد.

"ثامر السهبان" با اعلام این در خواست گفت: "تمهیداتی برای استقبال از جوانانی که به تسلیم خود تمایل دارند، در نظر گرفته شده است."

"السهبان" افزود: "دولت عربستان با کسی که خود را تسلیم کند برخورد متفاوتی نسبت به کسی که بازداشت می‌شود، خواهد داشت."
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت