صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نتانیاهو راهنمای من در مورد سوریه است!

نامزد جمهوری خواه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا بنیامین نتانیاهو را راهنمای خود در سیاست خارجی به ویژه در مورد سوریه معرفی کرد.
کد خبر: ۵۵۳۲۴۳
| |
6977 بازدید
نامزد جمهوری خواه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا بنیامین نتانیاهو را راهنمای خود در سیاست خارجی به ویژه در مورد سوریه معرفی کرد.

به گزارش مهر به نقل از جوئیش ژورنال، تد کروز نامزد جمهوری خواه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا می گوید آمریکا سیاست ضد مداخله جویانه خود در سوریه را از اسرائیل الهام گرفته است و خود او نیز از این سیاست پیروی خواهد کرد.

کروز در جمع اعضای اندیشکده آمریکایی هریتیج گفت در صورتی که به ریاست جمهوری آمریکا انتخاب شود سیاست خارجی این کشور در سوریه را بر اساس سیاست های اسرائیل در خاورمیانه انتخاب خواهد کرد.

وی مدعی شد اسرائیل در جنگ داخلی سوریه دخالت نکرده است و این تصمیم نتانیاهو راهنما و الهام بخش او در سیاست های خارجی آمریکا خواهد بود.

بنیامین نتانیاهو در سفر به آمریکا طی کنفرانسی مطبوعاتی در پاسخ به خبرنگاران که پرسیده بودند چرا اسرائیل در سوریه دخالت نمی کند گفته بود که این رژیم موضع مشخصی در این مسئله ندارد.

نتانیاهو در ادامه ادعا کرده بود: وقتی دو دشمن شما یکدیگر می جنگند شما نمی توانید با مداخله در جنگ یکی از آنها را تقویت کنید.

کروز سیاست نتانیاهو در قبال جنگ داخلی سوریه را به سیاست روباه صفت انگلیس و چرچیل تشبیه کرد که بین کشورها اختلاف می اندازند و از آن نفع می برند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟