عکس یادبود پرسپولیسی ها در پایان اردویی که خوش گذشت
بازیکنان ، مربیان، کادر سرپرستی و تدارکات تیم پرسپولیس، در آخرین تمرین شان در اردوی کیش، بنا به پیشنهاد کاپیتان نورمحمدی عکسی به یادگار گرفتند.
به گزارش تابناک ورزشی، در این اردوی اماده سازی البته بازیکنان پرسپولیس حسابی خوش گذراندند و حوادث بسیار این فصل تا اینجا را که اکثرا تلخ و ناگوار بود را فراموش کردند تا با روحیه تازه برای جبران عقب ماندگی به لیگ برگردند. پرسپولیسی ها در این اردو از جت اسکی گرفته تا هلی کوپتر تفریحی و قایق سواری و چتربازی در آسمان را تجربه کردند تا هیچ تفریحی به دل شان نماند. هنوز کسی از تاثیر این اردوی گردشی- تمرینی روی بدن بازیکنان قرمز خبر ندارد. آغاز مجدد لیگ این واقعیت را آشکار خواهد کرد.
امیدواریم چندی بعد به جای حرف های درگوشی درباره شب بیداری ها و مسایلی مثل پاتوق قلیان که در گذشته تیم های فوتبالی ما را به حاشیه برد، این مرتبه از اردوی کیش نتیجه ای فیزیکی و عملی در نمایش بازیکنان دیده شود.



