صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

شوهرم حاضر نيست ميني بوس‌اش را بفروشد

کد خبر: ۵۵۲۲۳۸
| |
3281 بازدید

زن جوان که از شغل شوهرش راضي نبود، به دادگاه خانواده رفت و درخواست طلاق داد.

به گزارش مردم سالاری، چندي پيش زن جواني با مراجعه به دادگاه خانواده درخواست طلاق داد و درخصوص علت آن به قاضي گفت: آقاي قاضي شوهرم 10 سالي مي‌شود که راننده ميني بوس است، ولي در اين مدت بارها به او گفتم که شغلت را عوض کن. من از اينکه شوهرم راننده ميني بوس باشد، خيلي ناراحتم و در ميان دوستان و آشنايانم خجالت مي‌کشم.

وي افزود:در اين مدت هرچه سعي کردم شوهرم را راضي کنم تا دست از اين شغلش بردارد و با فروختن ميني بوس يک کار ديگري را آغاز کند، فايده اي نداشته است. شوهرم حاضر نيست ميني بوس خود را بفروشد و سر اين موضوع هر روز جنجال به راه مي‌اندازد.

زن جوان ادامه داد: 10 سال تحمل کردم و با خودم مي‌گفتم به مرور زمان خودش هم از اينکار خسته مي‌شود. ولي خسته که نشده هيچ، تازه هرچه زمان مي‌گذرد، روي شغلش حساس تر هم مي‌شود. تا جاييکه حاضر است مرا از دست بدهد ولي از ميني بوسش نگذرد. اين موضوع ديگر برايم غيرقابل تحمل شده و حتي يک لحظه هم نمي‌خواهم در کنار اين مرد زندگي کنم. براي همين درخواست طلاق دارم. بعد از صحبت‌هاي اين زن قاضي شوهر او را هم به دادگاه احضار کرد تا صحبت‌هاي او را هم بشنود و پس از آن در اين باره تصميم گيري کند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟