صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

لودر سرقتی شهرداری بم پس از 11سال پیدا شد

کد خبر: ۵۵۱۰۳۶
| |
4526 بازدید

یک دستگاه لودر که سال 1383 و قبل از شروع بازسازی شهر زلزله‌زده بم به سرقت رفته بود پس از 11 سال در شیراز پیدا شد.

به گزارش فرهیختگان، علیرضا ریاضی، شهردار بم‌ با تایید این خبر گفت: «قرار بود این لودر که متعلق به شهرداری بم بوده است در جریان آواربرداری بعد از زلزله در بم مورد استفاده قرار گیرد که توسط سودجویان به خارج از استان و درنهایت به شیراز منتقل شده بود.»

ریاضی افزود: «طی این مدت از این لودر استفاده‌های شخصی می‌شد و استفاده زیاد از آن باعث مستهلک شدن و کاهش ارزش این دستگاه شده است.» او همچنین گفت: «این خودروی سنگین به کمک دستگاه قضائی شناسایی شد و ضمن دستگیری سارق به‌زودی به بم بازگردانده می‌شود.»

شهردار بم، ارزش اولیه این لودر را افزون بر 2 میلیارد و 500 میلیون ریال ذکر کرد و گفت: «به دلیل مستهلک شدن ارزش فعلی آن حدود 400 میلیون ریال برآورد می‌شود.»

زلزله مهیب پنجم دی 1382 خسارت‌های سنگین جانی و مالی در شهرستان بم بر جا گذاشت و بازسازی این منطقه سال‌ها به طول انجامید.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟