صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

هشدار روزنامه‌نگاران ترک به رهبران اروپایی

دو روزنامه‌نگار ترک زندانی در نامه‌ای به رهبران کشورهای عضو اتحادیه اروپا از آنها خواستند که بر سر حقوق بشر با ترکیه مصالحه نکنند.
کد خبر: ۵۵۰۸۱۹
| |
6070 بازدید
دو روزنامه‌نگار ترک زندانی در نامه‌ای به رهبران کشورهای عضو اتحادیه اروپا از آنها خواستند که بر سر حقوق بشر با ترکیه مصالحه نکنند.

به گزارش ایسنا، جان دوندار، سردبیر روزنامه جمهوریت ترکیه و اردم گل، رئیس دفتر این روزنامه در آنکارا، که به اتهام جاسوسی بازداشت شده‌اند، نامه‌ای را به رهبران کشورهای اروپایی نوشته‌ و از آنها خواسته‌اند تا بر سر مساله حقوق‌بشر با دولت ترکیه مصالحه نکند.

این دو روزنامه‌نگار که در زندان سیلیوری در نزدیکی استانبول ترکیه به سر می‌برند نامه خود را پیش از نشست امروز (یکشنبه) میان رهبران اتحادیه اروپا و ترکیه نوشته‌اند.

در این نامه که برای آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان، فرانسوا اولاند، رئیس‌جمهوری فرانسه و دیوید کامرون، نخست‌وزیر انگلیس ارسال شده، آماده است: ما همچنان امیدواریم که تلاش شما برای پایان دادن به بحران پناهجویی، ناقض ارزش‌های اساسی غرب از جمله حقوق بشر، آزادی بیان و مطبوعات نباشد.

دویچه وله گزارش داد که سخنگوی صدراعظم آلمان دریافت این نامه را تایید کرده است.

پیش‌تر گزارش کمیسیون اتحادیه اروپا درباره محدودیت آزادی‌های دموکراتیک در ترکیه منتشر شده بود اما به گفته منتقدان، انتشار این گزارش پس از انتخابات پارلمانی این کشور بدین علت بود که لطمه‌ کم‌تری به اعتبار رجب ‌طیب اردوغان، پیروز این انتخابات بزند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟