صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پیروزی دقایق آخر العربی با بازی اشکان

یاران اشکان دژاگه در دومین بازی هفته هشتم لیگ ستارگان قطر به پیروزی رسیدند.
کد خبر: ۵۴۴۹۵۸
| |
2028 بازدید

تیمهای العربی و الخریطات برگزار کننده دومین بازی هفته هشتم بودند.نیمه اول با گل دقیقه 27 پائولینهو پایان یافت،اما در دقیقه 57 کیپی ،مهاجم بورکینافاسویی تیم الخریطات، بازی را به تساوی کشاند.

پیروزی العربی با بازی 90 دقیقه ای اشکان

 به گزارش تابناک ورزشی، شاگردان فرانکو زولا که نمی خواستند دومین بار متوالی به نتیجه تساوی برسند با ارائه بازی تهاجمی و هوشمندی مهاجم برزیلی دوباره دروازه تیم الخریطات را باز کردند.پائولینهو که گل اول را روی ضربه کاشته به ثمر رسانده بود برای بار دوم هم در دقیقه 82 گلزنی کرد تا تیم العربی 3 امتیاز مهم را از آن خود کند.
تیم العربی با این پیروزی 16 امتیازی شد وموقتا جای السد را در مکان سوم جدول گرفت.اشکان دژاگه نیز 90 دقیقه در ترکیب تیمش بازی کرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟