انتقاد از ارجاع طرح بدون بررسی به کمیسیون
طرح مذکور دوشنبه یا چهارشنبه هفته گذشته در هیات رئیسه بررسی شده و اکنون درست نبود بدون بررسی در صحن به کمیسیون ارجاع شود.
کد خبر: ۵۴۴۲۹۶
| | 1882 بازدید
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس با انتقاد از ارجاع طرح اصلاح قانون برنامه پنجم به کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس گفت: ارجاع طرح به کمیسیون بدون بررسی کلیات و جزئیات آن صحیح نیست.به گزارش خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، احمد توکلی در نشست علنی امروز سهشنبه (12 آبانماه) مجلس شورای اسلامی در تذکر آئیننامهای در جریان ارجاع طرح اصلاح بند ج ماده 178 قانون برنامه پنج ساله پنجم توسعه، گفت: براساس ماده 55 آئین نامه اول باید کلیات یک طرح یا لایحه در مجلس تصویب شود و اگر پیشنهادی در جزئیات رأی نیاورد رئیس جلسه آن را به کمیسیون ارجاع دهد.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: طرح مذکور دوشنبه یا چهارشنبه هفته گذشته در هیات رئیسه بررسی شده و اکنون درست نبود بدون بررسی در صحن به کمیسیون ارجاع شود.
وی با بیان اینکه ما رأیگیری شما را درست نمیدانیم، افزود: طرح یاد شده باید دوباره بررسی شود و اگر جزئیات رأی نیاورد به کمیسیون ارجاع شود.
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا جام جهانی میتواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟


