ادعای آس در مورد مودریچ
روزنامه آس ادعا کرد که ستاره کروات امروز صبح به کلینیک سانیتاس لامورالخا مراجعه کرده تا تحت نظر پزشکان باشگاه رئال مادرید قرار بگیرد. به ادعای این منبع، احتمال بازگشت مصدومیت مودریچ بالاست و او دیدار حساس روز شنبه رئال در زمین سلتا را نیز از دست خواهد داد.
کد خبر: ۵۴۱۵۲۵
| | 2639 بازدید
به گزارش تابناک ورزشی، مودریچ که در بازی تیم ملی کرواسی و بلغارستان دچار مصدومیت شده بود، دیدار رئال برابر لوانته را از دست داد و با وجود اینکه تا آخرین لحظات، احتمال حضورش برابر پاری سن ژرمن در هاله از ابهام قرار داشت، در نهایت وارد لیست 18 نفره شد و از دقیقه 68 نیز به ترکیب رئال اضافه شد.
با این حال آس ادعا کرد که ستاره کروات امروز صبح به کلینیک سانیتاس لامورالخا مراجعه کرده تا تحت نظر پزشکان باشگاه رئال مادرید قرار بگیرد. به ادعای این منبع، احتمال بازگشت مصدومیت مودریچ بالاست و او دیدار حساس روز شنبه رئال در زمین سلتا را نیز از دست خواهد داد.
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


