صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پادشاه موشک‌های تاو در لاذقیه کشته شد

در پی حملات مداوم جنگنده‌های روسیه در حومه استان «لاذقیه» سوریه 40 عنصر تروریستی از جمله یکی از سرکرده‌های آنان ملقب به «پادشاه موشک‌های تاو آمریکائی» کشته شدند.
کد خبر: ۵۴۱۲۴۳
| |
22159 بازدید
در پی حملات مداوم جنگنده‌های روسیه در حومه استان «لاذقیه» سوریه 40 عنصر تروریستی از جمله یکی از سرکرده‌های آنان ملقب به «پادشاه موشک‌های تاو آمریکائی» کشته شدند.

به گزارش فارس جنگنده‌های روسی نیمه شب دوشنبه در ادامه عملیات ضد تروریستی در سوریه پس از اطلاع از جلسه محرمانه سرکرده‌ها و عناصر تروریستی «گروه اول ساحلی» در منطقه «جبل الاکراد» در حومه استان لاذقیة، پایگاه سری تروریست‌ها را هدف دقیق چند موشک قرار دادند.

به گزارش فارس، در این حملات بیش از 40 عنصر تروریستی از جمله سرکرده ستاد گروه و یکی از بنیان‌گذاران این گروه تروریستی بنام «باسل زمو» و «ابوحمزه» ملقب به «پادشاه موشک‌های تاو» به هلاکت رسیدند.

ابوحمزه یکی از تروریست‌هایی به شمار می‌آمد که در خاک کشور ترکیه توسط نیروهای آمریکایی به خوبی برای استفاده از موشک‌های ضد زره آموزش دیده بود.

این سرکرده تروریستی، تعداد زیادی از تانک‌های ارتش را با موشک‌های ضد رزه منهدم کرده و تعداد زیادی از تروریست‌ها را برای استفاده از موشک ضد زره آموزش داده بود.

بنا بر این گزارش، گروه اول ساحلی یکی از ویژه‌ترین گروه‌های تروریستی در شمال سوریه است که عناصر آن تحت آموزش‌های ویژه نیروهای آمریکائی در ترکیه بوده‌اند و در بین سایر گروه‌ها بیشترین ذخیره از موشک تاو آمریکایی را در اختیار دارند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟