صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

فعالیت دست‌کم ۳ هزار داعشی در افغانستان

سازمان پیمان امنیت جمعی اعلام کرد که دست‌کم ۳ هزار نفر از دست‌نشانده‌های داعش در افغانستان فعالیت می‌کنند.
کد خبر: ۵۳۹۴۰۲
| |
3559 بازدید
سازمان پیمان امنیت جمعی اعلام کرد که دست‌کم ۳ هزار نفر از دست‌نشانده‌های داعش در افغانستان فعالیت می‌کنند.

به گزارش ایلنا به نقل از اسپوتنیک، سازمان پیمان امنیت جمعی امروز-چهارشنبه- جلسه‌ای در سطح معاونین امنیتی وزرا، با حضور سفیر ایران در روسیه و نمایندگان سفارتخانه چین در موسکو، برگزار کرد.

شرکت‌کنندگان در این جلسه حضور ۲ تا ۳ هزار شبه نظامی داعشی و یا وابسته به این گروه تروریستی در افغانستان و ترکمنستان را تایید کردند.

جلسه امروز سازمان پیمان امنیت جمعی به بررسی راه‌های پیشگیری از قدرت گرفتن داعش در منطقه آسیایه میانه اختصاص داشت.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟