عادل پیغامی مهمان اولین برنامه «توقف ممنوع»
دکتر عادل پیغامی اولین مهمان دلاوری در برنامه تلویزیونی «توقف ممنوع» می شود که به صورت زنده از شبکه پنج سیما پخش خواهد شد.
کد خبر: ۵۳۷۱۴۱
| | 8046 بازدید
دکتر عادل پیغامی اولین مهمان دلاوری در برنامه تلویزیونی «توقف ممنوع» می شود که به صورت زنده از شبکه پنج سیما پخش خواهد شد.
به گزارش «تابناک» اولین قسمت از برنامه اقتصادی «توقف ممنوع» چهارشنبه روی آنتن شبکه پنج سیما میرود. بنا بر این گزارش، دکتر عادل پیغامی عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق مهمان این برنامه خواهد بود که با محمد دلاوری مجری برنامه به بحث و گفتوگو میپردازد.
«توقف ممنوع» برنامه ای چالشی در حوزه اقتصاد و فرهنگ اقتصادی است که از آیتمهای مختلفی برخوردار است و بنا دارد در اولین قسمت به موضوع « منفعت طلبی در زندگی» بپردازد.
اجرای این برنامه را محمد دلاوری و تهیه کنندگی آن را پیام تیرانداز برعهده دارد. چهارشنبه ساعت 21:15 اولین قسمت از این برنامه روی آنت می رود.
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


