صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

همسرم از ازدواج با من پشيمان است

کد خبر: ۵۳۴۶۸۸
| |
8164 بازدید
|
۱

مرد جوان زماني‌كه احساس كرد همسرش از ازدواج با او پشيمان شده است، تصميم به جدايي گرفت.

به گزارش آرمان، چندي پيش زوج جواني به دادگاه خانواده مراجعه كردند و درخواست طلاق دادند. مرد جوان درباره علت آن به قاضي گفت: آقاي قاضي روزي كه من و همسرم تصميم به ازدواج گرفتيم خانواده همسرم با ازدواج ما مخالفت كردند. آنها كلي با همسرم دعوا كردند كه نبايد با من ازدواج كند و به او گفتند با ازدواج با من بدبخت و بيچاره مي‌شود و من نمي‌توانم او را خوشبخت كنم. اما همسرم اصرار كرد و من هم از تصميم منصرف نشدم تا اينكه آنها با نارضايتي تمام، سر عقدمان حاضر شدند.

وي افزود: اما بعد از ازدواج آنها من و همسرم را طرد كردند و گفتند حاضر نيستند پايشان را در خانه و زندگي ما بگذارند. پس از اين اتفاق زندگي مشترك من و همسرم آغاز شد، ولي از همان روز اول، همسرم افسرده شد و نسبت به من بي‌تفاوت بود. اوايل تصور مي‌كردم به خاطر اين دعواها حال روحي اش بهم ريخته و به مرور زمان بهتر مي‌شود. اما همسرم روز به روز رفتارش بدتر شد و به من اهميتي نمي‌داد. هميشه افسرده بود و بيشتر مواقع مي‌ديدم كه دارد گريه مي‌كند.

مرد جوان ادامه داد: الان 10 ماه از ازدواج ما مي‌گذرد و همسرم همچنان مثل روزهاي اول افسرده است و نسبت به من بي‌تفاوت است. اصلا انگار نه انگار كه من شوهرش هستم. براي همين احساس مي‌كنم همسرم از ازدواج با من پشيمان شده و مي‌خواهد پيش خانواده اش برگردد. براي همين درخواست طلاق دادم.

بعد از صحبت‌هاي اين مرد، همسرش نيز به قاضي گفت: آقاي قاضي من پشيمان نيستم ولي از طرفي نمي‌توانم دوري خانواده‌ام را هم تحمل كنم. براي همين روز به روز افسرده‌تر مي‌شوم. دست خودم نيست و نمي‌دانم بايد چكار كنم. در پايان قاضي اين زوج را به مشاوره خانواده فرستاد تا مشكلشان در آنجا حل شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۷
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۰۶ - ۱۳۹۴/۰۷/۰۵
خیلییییی بی میزه بود!!!!!! اه!
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟