صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پدرزنم براي بار چهارم مي‌خواهد ازدواج كند

کد خبر: ۵۳۴۴۰۱
| |
6452 بازدید

مرد جوان زماني‌كه ديد پدرزنش براي بار چهارم ازدواج مي‌كند، تصميم به جدايي از همسرش گرفت.

به گزارش آرمان، چندي پيش مرد جواني با مراجه به دادگاه خانواده درخواست طلاق داد و در خصوص علت آن به قاضي گفت: آقاي قاضي من به خاطر پدرزنم تصميم به جدايي گرفتم. پدرزنم باعث خجالت و شرمندگي من است و دوست ندارم با چنين خانواده‌اي وصلت كنم.

وي افزود: وقتي با همسرم ازدواج كردم متوجه شدم كه پدرزنم تا به حال سه بار ازدواج كرده و حالا باز هم مي‌خواهد براي چهارمين بار ازدواج كند. او بعد از اين‌كه همسر اولش فوت كرده تا به حال دو بار ازدواج كرده و مي‌خواهد باز هم ازدواج كند. پدرزنم با هر زني كه ازدواج مي‌كند بعد از مدتي به اختلاف برمي‌خورد و از آنها جدا مي‌شود. در اين مدتي كه من با همسرم ازدواج كرده ام دوبار ازدواج كرده و من هر بار هم براي خانواده ام داستاني سرهم مي‌كنم تا آبرويم نرود. اما ديگر نمي‌توانم تحمل كنم. او باز هم مي‌خواهد با زن ديگري ازدواج كند و مي‌دانم كه با اين زن هم نمي‌تواند زندگي خوبي داشته باشد.

 مرد جوان ادامه داد: هرچه سعي مي‌كنم جلوي اين كارهاي او را بگيرم فايده‌اي ندارد. هربار اعتراض مي‌كنم هم همسرم و هم پدرزنم با من دعوا مي‌كنند و من نمي‌توانم اين موضوعات را تحمل كنم.

در پايان قاضي همسر اين مرد را به دادگاه احضار كرد تا صحبت‌هاي او را هم بشنود. ‎

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟