گزارش

پیشنهاد بوندس لیگایی برای مدافع استقلال/ کشف مایلی کهن در مسیر حاج صفی

کد خبر: ۵۳۲۳۰۵
|
۲۵ شهريور ۱۳۹۴ - ۲۱:۱۸ 16 September 2015
|
3918 بازدید

بازار ترانسفر بازیکنان ایرانی به لیگ های دسته دوم اروپایی از آلمان گرفته تا اسپانیا و انگلیس داغ شده و گویا دیگر ستاره های ایرانی باید قید بازی در سطح اول لیگ های قاره سبز را بزنند.

به گزارش تابناک ورزشی، گفته می شود احتمال دارد مدافع - هافبک جوان استقلال همان راهی را برود که احسان حاج صفی انتخاب کرده است. وی مورد توجه یک تیم در بوندس لیگای 2 قرار گرفته و گفته می شود به زودی با این تیم مذاکره خواهد کرد.

روزبه چشمی که مهره ثابت تیم ملی امید است و به تازگی مورد توجه کارلوس کی روش هم قرار گرفته ، احتمال دارد درنقل و انتقالات زمستانی راهی یک تیم در بوندس لیگای 2 بشود. چشمی یکی از کشف های محمد مایلی کهن است. چشمی به جز استقلال از پرسپولیس هم پیشنهاد داشت و می توانست به تیمی برود که سابقه بازی در رده های پایه را در آن داشت اما تصمیم گرفت به تیم رقیب بپیوندد. حالا چشمی می تواند همان راهی را برود که بازیکنان جوانی مثل سردار آزمون، علیرضا جهابخش و سعید عزت الهی رفته اند.

نمایندگان فنی این باشگاه ژرمن ، در 2 بازی با شهرداری سمنان و گسترش فولاد تبریز بازی های چشمی را در جام حذفی و لیگ برتر دیده اند و منتظر هستند تا بهرام افشارزاده از سفر ترکمنستان برگردد تا با استقلال وارد مذاکره بشوند.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت