صفحه خبر لوگوبالا تابناک

گرد و خاک تا ساعتی دیگر تهران را فرا می‌گیرد

مدیر پیش‌بینی سازمان هواشناسی از ورود توده گرد و خاک به تهران خبر داد و گفت: تا ساعتی دیگر این توده گرد و غبار وارد تهران می‌شود.
کد خبر: ۵۲۹۶۶۵
| |
12035 بازدید
مدیر پیش‌بینی سازمان هواشناسی از ورود توده گرد و خاک به تهران خبر داد و گفت: تا ساعتی دیگر این توده گرد و غبار وارد تهران می‌شود.

به گزارش میزان، احد وظیفه، مدیر پیش‌بینی و هشدار سریع هواشناسی با اعلام ورود توده گرد و خاک به تهران از ساعتی دیگر گفت: وزش باد و گرد و خاک موقتی در تهران در ساعات پایانی امروز یک‌شنبه 15 شهریورماه قابل پیش‌بینی است.

وظیفه با هشدار نسبت به وزش شدید باد در برخی استان‌ها افزود: بررسی نقشه‌های پیش‌یابی و داده‌های هواشناسی بیانگر نفوذ توده هوای مرطوب از عرض‌های جنوبی به دامنه‌های زاگرس است که با تغذیه ناپایداری ضعیف تراز میانی جو همراه با گرمایش خورشیدی در سطح زمین، موجب رشد ناپایداری در بعد از ظهر و اوایل شب خواهد شد.

وی ادامه داد: پیامد وقوع این شرایط تشدید ناپایداری، رشد ابرهای جوششی یا همرفتی است و بنابراین رگبار و رعد و برق و وزش موقت شدید باد در نوار غربی آذربایجان غربی، کردستان، زنجان، دامنه‌های زاگرس و در استان‌های لرستان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، فارس، شمال و شرق خوزستان پیش‌بینی می‌شود.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی