صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اعلام وصول پرونده فساد در فوتبال

نایب‌رئیس مجلس از اعلام وصول پرونده فساد در فوتبال به هیات رئیسه مجلس خبر داد.
کد خبر: ۵۲۸۳۸۳
| |
3096 بازدید

نایب‌رئیس مجلس از اعلام وصول پرونده فساد در فوتبال به هیات رئیسه مجلس خبر داد.

محمدرضا باهنر در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا ضمن بیان این مطلب افزود: در حال حاضر تنها گزارش پرونده فساد در فوتبال مطرح است که از سوی کمیسیون اصل 90 نهایی شده و در اختیار هیات رئیسه مجلس قرار گرفته و پس از بررسی‌های لازم در نوبت قرائت در صحن علنی قرار خواهد گرفت.

باهنر تصریح کرد: این روزها مجلس در تعطیلات تابستانی قرار دارد و پس از بازگشایی مجدد مجلس، گزارش کمیسیون اصل 90 در نوبت قرائت در صحن علنی مجلس قرار خواهد گرفت.

پیش از این محمدعلی پورمختار رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس درباره گزارش پرونده فساد در فوتبال اعلام کرده بود این پرونده در صحن مجلس قرائت خواهد شد و آن بخشی که قطعیت پیدا کند جرم  و خلاف قانون است به قوه قضاییه ارائه خواهد شد و بقیه هم به وزارت‌وزرش و دولت تحویل داده می‌شود که مسئولان مربوطه با تغییر برخی از مدیران و مسئولان اصلاحاتی ایجاد کنند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟