صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

توفیقات خوبی در زمینه هسته‌ای حاصل شد

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت:دولت یازدهم در حوزه مباحث هسته ای علیرغم دغدغه هایی که در باره توافق هسته ای در زمینه اجرا به همراه داشته و خواهد داشت اما در مجموع توانسته است توفیقات خوبی به دست بیاورد.
کد خبر: ۵۲۶۵۲۸
| |
2330 بازدید

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت:دولت یازدهم در حوزه مباحث هسته ای علیرغم دغدغه هایی که در باره توافق هسته ای در زمینه اجرا به همراه داشته و خواهد داشت اما در مجموع توانسته است توفیقات خوبی به دست بیاورد.

وحید احمدی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت،درباره عملکرد دولت یازدهم طی دوسال گذشته گفت: ارزیابی هر مجموعه ای باید با توجه به مجموعه شرایط موجود سنجیده شود و قطعا هر مجموعه ای در برخی زمینه هاتوفیق و برخی زمینه ها عدم توفیقاتی دارد.

نماینده مردم کنگاور،صحنه و هرسین در مجلس با اشاره به اینکه دولت در حوزه سیاست خارجی اقدامات مثبت و مناسبی داشته است افزود: در حوزه مباحث هسته ای علیرغم دغدغه هایی که در باره توافق هسته ای در زمنیه اجرا به همراه داشته و خواهد داشت اما در مجموع توانسته است توفیقات خوبی به دست بیاورد.

وی ادامه داد: فعالیت هایی که اخیرا در سفرهای وزیر امور خارجه به کشورهای همسایه و رفت و آمدهای دیپلماتیک به کشورمان نشان دهنده عملکرد خوب دولت در زمنیه سیاست خارجی است.

این عضو شورای مرکزی فراکسیون رهروان ولایت مجلس درعین حال گفت: با توجه به اینکه دولت تقریبا مجموعه اقداماتش را به مباحث هسته ای متصل کرده بود شاید دولت را به سمت برنامه ریزی دقیق تر براساس اقتصاد مقاومتی سوق نداد.این در حالی است که اگر بنا به رفع چالش مسایل اقتصادی در کشور داریم می بایست به سمت اقتصاد مقاومتی حرکت کنیم.

احمدی معتقد است دولت یازدهم در زمینه مسایل اقتصادی ضمن به دست آوردن توفیق نسبی نتوانسته است انتظارات را بر آورده کند البته نباید  برخی مسایل مانند تحریم ها و عدم تامین منابع درآمدی را در این عدم توفیق نادیده گرفت.

وی در ادامه با اشاره به اینکه ممکن است در انتخابات با توجه به اقتضائات آن زمان  وعده های بسیاری داده شود گفت: آنچه مهم است این است که وعده ها ی مطرح شده در چارچوب قوانین باشد.دولت یازدهم نیز در حوزه سیاست داخلی تلاش کرده است به وعده های داده شده خود عمل کند اما شاید برخی وعده ها به لحاظ اقتضائات قانونی شرایطش فراهم نباشد.

نماینده مردم کنگاور،صحنه و هرسین در مجلس عمکلرد دولت در حوزه بهداشت و درمان را مثبت ارزیابی کرد اما در عین حال در حوزه اشتغال چندان عمکلرد دولت را کارآمد ندانست.

احمدی معتقد است: در مجموع و با توجه به شرایط موجود و نقد جدی در برخی حوزه ها عملکرد دولت تا حدودی قابل قبول است و هرچند که دولت تلاش کرده است اما می توانست در برخی زمینه ها بهتر از این عمل کند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟