هیأت پارلمانی ایران صبح امروز عازم بلاروس شد

کد خبر: ۵۲۶۵۲۵
| |
1920 بازدید

عضو هیأت رئیسه گروه دوستی پارلمانی جمهوری اسلامی ایران – بلاروس، گفت: تعدادی از اعضای این گروه دوستی پارلمانی صبح امروز برای دیدار با مقامات بلاروس، عازم مینسک پایتخت این کشور شدند.

رحیم زارع در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، از سفر تعدادی از اعضای گروه دوستی پارلمانی جمهوری اسلامی ایران – بلاروس به این کشور خبر داد و گفت: این سفر صبح امروز دوشنبه با هدف دیدار با مقامات کشور بلاروس صورت گرفت.

نماینده مردم آباده در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد:  در این سفر قرار است که اعضای هیأت پارلمانی ایران با نمایندگان مجلس این کشور به‌ویژه رئیس پارلمان و رئیس گروه دوستی پارلمانی دو کشور و برخی مقامات اقتصادی آن دیدار و درباره مسائلی همچون موضوعات اقتصادی و پارلمانی گفت‌وگو کنند.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# دیدار پزشکیان و ترامپ # خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ملاقات ترامپ و پزشکیان هستید؟
الی گشت
آخرین اخبار