صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
تشدید کدورت میان مرد کروات و باشگاه

پرسپولیس برای برانکو جاسوس مخفی گذاشت!

بعد از حرف وحدیث درباره دائم الخمر بودن زلاتکو کرانچار و اخراج وی از سپاهان ، حالا این خبر می تواند بیش از پیش اعتماد سرمربی مبادی آداب قرمزها به هیات مدیره را سلب کند.
کد خبر: ۵۲۴۷۹۱
| |
4959 بازدید

روزنامه معتبر خبر ورزشی در شماره امروز (دوشنبه ) گزارش جالبی از مسایل پشت پرده باشگاه پرسپولیس منتشر کرده است.

به گزارش تابناک ورزشی، این روزنامه در این مطلب، دست به افشاگری زده و نوشته باشگاه پرسپولیس برای برانکو ایوانکوویچ سرمربی کروات خود مراقب گذاشته است! خبر مدعی شده که وظیفه این فرد این است که ملاقات و مکالمات برانکو را زیر نظر بگیرد. 

بعد از حرف وحدیث درباره دائم الخمر بودن زلاتکو کرانچار و ماجراهایی که منجر به اخراج وی از باشگاه سپاهان شده بود، حالا این خبر می تواند بیش از پیش اعتماد سرمربی مبادی آداب قرمزها با هیات مدیره را سلب کند. برانکو همواره یکی از بااخلاق ترین مربیان خارجی فعال در فوتبال ایران به حساب آمده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟