پخش مستند «ایرانی‌های مرتد» از شبکه افق

مستند «ایرانی‌های مرتد» به کارگردانی حمید عبدالله زاده و تهیه ‌کنندگی عرفان طالبی با موضوع مصاحبه با یکی از سران گروه داعش از شبکه «افق» سیما آماده پخش شد.
کد خبر: ۵۲۲۳۶۴
| |
20883 بازدید
مستند «ایرانی‌های مرتد» به کارگردانی حمید عبدالله زاده و تهیه ‌کنندگی عرفان طالبی با موضوع مصاحبه با یکی از سران گروه داعش از شبکه «افق» سیما آماده پخش شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، مستند «ایرانی های مرتد» به کارگردانی حمید عبدالله زاده و تهیه ‌کنندگی عرفان طالبی با موضوع مصاحبه با یکی از سران گروه داعش تولید شده است برای پخش از شبکه «افق» آماده پخش شده است.

در این فیلم با یکی از سران داعش که در اجرای حکم اعدام 1700 سرباز عراقی دست داشته مصاحبه شده است.

عنوان «ایرانی های مرتد» طبق گفته کارگردان فیلم براساس تفکر و شناختی است که داعش از ایرانی ها دارد و این فیلم هم قرار است به نوعی این تفکر را به مخاطب داخلی بشناساند.

آنچه که داعشی ها درباره ایران می‌گویند در مصاحبه با یکی از قاتلین داعشی جنایت اسپایکر و همچنین تصاویری از لحظات درگیری مقاومت عراق و داعش برای آزادسازی منطقه نباعی عراق در مستند «یرانی‌های مرتد» نمایش داده شده است.

پخش این مستند قرار است که روز پنجشنبه (16 مرداد) ساعت 19 و تکرار آن جمعه ساعت 14 از شبکه افق پخش شود.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی