صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

قوه قضائیه قاطع حکم مهدی هاشمی را اجرا کند

کد خبر: ۵۲۱۵۵۴
| |
1339 بازدید

عضو کمیسیون امنیت‌ملی مجلس گفت:اگر اجرای این حکم با تعلل و تاخیر روبرو شود قطعا برداشت مردم تغییر خواهد کرد لذا انتظار داریم که دستگاه قضایی قاطع و محکم این حکم را اجرایی کند.

به گزارش تسنیم: سیدحسین نقوی‌حسینی عضو کمیسیون امنیت‌ملی و سیاست‌خارجی مجلس با اشاره به عدم اجرای حکم مهدی هاشمی، اظهار داشت: یکی از معضلات و مشکلات جدی ما در حال حاضر مفاسد اقتصادی در کشور است. مردم و ارکان نظام بویژه مقام معظم رهبری خواستار پیگیری و جلوگیری از این امر هستند.

وی با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری در همایش مبارزه با مفاسد اقتصادی، خاطرنشان کرد: فرمایشات رهبری اوج حساسیت ایشان را در این خصوص نشان می داد.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس مهدی هاشمی را یکی از نمادهای مفاسد اقتصادی در جامعه دانست و گفت: آحاد مردم با حسیاسیت این موضوع را دنبال می‌کنند و قصد اطلاع از این موضوع را دارند که قوه قضائیه به عنوان یک نماد مبارزه با مفاسد چگونه با این سمبل فساد اقتصادی برخورد خواهد کرد.

نقوی حسینی افزود: تاکنون قوه قضائیه در خصوص روند پرونده مهدی هاشمی اقدامات خوبی را انجام داده است و تحت فشار،جنجال و تاثیر کسی قرار نمی‌گیرد و ضمن دفاع قاطع از حقوق ملت حقوق آنها را پیگیری می‌کند.

وی اجرای حکم هاشمی را مهم ارزیابی کرد و گفت: مردم به دنبال اجرای حکم هستند زیرا، اگر اجرای حکم با تعلل و تاخیر روبرو شود قطعاً برداشت مردم تغییر خواهد کرد لذا انتظار داریم که دستگاه قضایی قاطع و محکم همانگونه که تاکنون این پرونده را پیش برده در اجرای این حکم نیز قاطعنامه عمل کند و متخطی را به  سزای عمل خود برساند تا مردم بدانند که آنچه که در قانون اساسی مبنی بر یکسان بودن همه برروی آن تاکید شده اثبات شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟