صفحه خبر لوگوبالا تابناک
آنها حاضر نیستند 250 میلیون رضایتنامه‎مان را بدهند

کریمی: استقلالی شدنم منتفی شد

کد خبر: ۵۱۸۱۷۱
| |
6551 بازدید
|
۱
هافبک فصل گذشته استقلال اعلام کرد فصل بعد در این تیم نخواهد ماند.

یعقوب کریمی در این باره به "ورزش سه" گفت: باشگاه استقلال حاضر نشد 250 میلیون پول رضایتنامه من را پرداخت کند و به همین من در این تیم نخواهم ماند.

او در پاسخ به این سوال که فصل بعد در کدام تیم بازی می کند گفت: من با سپاهان قرارداد دارم و فصل بعد باید به این تیم برگردم.

یعقوب در حالی به چنین وضعیتی دچار شده که دو سال پیش در چنین روزهایی یکی از ستاره‌های اصلی نقل و انتقالات بود و پس از یک فصل درخشش با پیراهن نفت تهران مشتریان زیادی را خواهان خود می‌دید. آن زمان رقابت باشگاه‌های مدعی برای جذب کریمی آنقدر داغ بود که سپاهان حاضر شد 800 میلیون تومان فقط بابت رضایت‌نامه این بازیکن به نفت تهران پرداخت کند. از همین رو، باشگاه اصفهانی که دو سال پیش برای به خدمت گرفتن کریمی هزینه سنگینی متحمل شده اکنون حاضر نیست تا او را مفت و مسلم به استقلال بدهد.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
مانی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۲۳ - ۱۳۹۴/۰۴/۲۸
اگه اینطور شه واقعا واسه مدیران استقلال متاسفم. لااقل از مبلغ خودش کم کنن...