صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

زاکانی: به تیم‌ مذاکره کننده خداقوت می‌گوییم

کد خبر: ۵۱۷۰۹۷
| |
3447 بازدید

عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی کشوردر مجلس شورای اسلامی، با تقدیر از تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای گفت: با توجه به مراحل حساس کنونی باید برای تأمین منافع ملی در کشور اقدامی یکپارچه و منسجم داشت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری خانه ملت علیرضا زاکانی در جلسه علنی امروز( سه شنبه، 23 تیر) در نطق میان دستور خود ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات مسلمانان  در ماه مبارک رمضان، از حضور پرشکوه مردم در راهپیمایی روز قدس کمال تقدیر و تشکر کرد  و با بیان اینکه موضوع تفاهم هسته‌ای وارد مرحله حساسی شده و از اهمیت بالایی برخوردار است، گفت:‌ در این مراحل حساس باید برای تأمین منافع ملی در کشور اقدامی یکپارچه و منسجم داشت، و تشتت و دو قطبی با هر بهانه‌ای در کشور غلط و بر خلاف منافع ملی است.

نماینده مردم تهران، ری و شمیرانات در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه ‌این برای ما یک افتخار است که قدرت‌های جهانی به ویژه آمریکا قدر و منزلت ایران اسلامی را اندکی درک کردند، تصریح کرد: باید به ایستادگی ملت رشید ایران در 37 سال اخیر، خصوصا 12 سال اخیر افتخار کرد و باید قدر دستاوردهای دانشمندان هسته‌ای علی‌الخصوص شهدای بزرگوار هسته‌ای را پاس داشت.

وی با بیان اینکه باید به تیم‌های مذاکره کننده قبلی و به ویژه فعلی خداقوت گفت، افزود: باید به واسطه داشتن رهبر بصیر و آگاهی که این مسیر را هدایت کرد، تا به همچنین نقطه‌ای رسید خدا را شکر کرد.

 تصویب جمع بندی اولیه در شورای عالی امنیت ملی

زاکانی با تاکید بر اینکه مسیری که در بحث هسته‌ای بناست دنبال شود این است که جمع‌بندی اولیه به مراکز کشورها برود، اظهار داشت: این جمع‌بندی اولیه به مدت 15 روز توسط شورای عالی امنیت ملی در ایران مورد بررسی قرار گیرد و در صورتی که این جمع‌بندی رأی مثبت شورای عالی امنیت ملی را در پی داشته باشد موضوع پس از 15 روز به 6 کشور ارائه خواهد شد.

وی با بیان اینکه اگر آنها بهانه‌جویی نکنند منجر به توافق می‌شود، ادامه داد: شورای امنیت سازمان ملل در این زمان قطعنامه‌ای را صادر و طی 3 ماه زمان‌بندی متناظر اقدامات ما و طرف‌های مقابل انجام خواهد شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟